27 januari nieuwjaarsconcert in Haarlo

Op 27 januari 2019 geven we ons 43 e nieuwjaarsconcert bij HCR Prinsen. Traditiegetrouw de laatste zondag van januari om 10.45 uur.

Zoals u van ons gewend bent brengen wij u een ochtend vol mooie blaasmuziek olv Geert Sprick en zal hij u en ons door het programma leiden. De zang zal Geert samen met Kim Wunnekink verzorgen.

We zijn blij en trots om als gast deze ochtend bastrombonist Jos Janssen te verwelkomen in Haarlo. Hij zal een aantal werken ten gehore brengen waarbij hij wordt begeleid door de Berkelkapel.

Bastrombonist Jos Jansen is een veelzijdig fenomeen op bastrombone. Hij voelt zich thuis in elk genre. Van klassiek tot jazz, van teder wiegeliedje tot Egerländer feestgedruis. Op zijn bastrombone speelt hij net zo gemakkelijk zoetgevooisde klanken als een spetterende fanfare. Soms serieus en het volgende moment grappend en grollend. Jos Jansen begon met zijn conservatoriumstudie toen hij 21 was. In 1989 studeerde hij af als docerend musicus (Zwolle) en in 1991 als uitvoerend musicus (Hilversum). Al tijdens zijn studie werd hij aangenomen als bastrombonist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, waar hij medio 2014 afzwaaide.

Mis dit niet en koop alvast uw kaarten bij HCR Prinsen, Blokker Borculo, Bloem&Dingetjes Ruurlo of mail naar info@berkelkapel.nl.

 Boek ons nu

Wilt u ons boeken? Of wilt u meer informatie hieronder?
Neem dan contact met ons op.